апр.
13
пт
2018
Маратон на четенето @ СНЦ "Млади, активни, креативни"
апр. 13 @ 6:00 pm – апр. 24 @ 6:00 pm

СНЦ „Млади, активни, креативни“ в партньорство с Общинска Библиотека „Д-р Иван Богоров“ Карлово се включват в инициативата с Маратон на четенето.

По време на събитието ще бъде представено четенето като ефективен начин за справяне със стреса и ежедневното напрежение. Ще бъде обособен кът с тематични книги, с които присъстващите на литературните срещи ще бъдат запознавани и приканвани да прочетат.

Дата: 13-24.04.2018 год.
Часове: 18:00

Адрес: гр.Карлово, Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“

апр.
29
нд
2018
Хюман дизайн онлайн курс : Да живееш дизайна си @ Онлайн уебинар
апр. 29 @ 10:00 am

Ако от дълго време си задавате подобни въпроси: Къде е моето място в живота? Как да съм по-удовлетворен от това, което върша? Как да успявам по-лесно, с повече подкрепа и съдействие от другите? Вероятно, е крайно време е да чуете за своя дизайн. Холистичната система на Хюман Дизайн обединява множество научни и древни философски системи и знания за човека, за да даде точна представа кои сме всъщност и за какво сме родени. Хюман Дизайн разкрива вродените ни и скрити качества, способности, склонности, силни и слаби страни, всичките заложби, по максимално детайлен и конкретен начин.
За да може да отработите „слабите си“ места и да ги превърнете в плюс. За да усилите още повече своя потенциал, като го насочите към правилните дейности, правилните места и правилните хора. За да се срещнете със себе си.
Курсът, Да заживееш дизайна си внася надежда, яснота, смисъл, утеха, облекчение, прозрение, импулс за промяна, приемане на себе си и на другите. Той е истинско просветление и начало на пътешествието към теб.

Място: Виртуална класна стая

Цена: 240 лв. (само в рамките на месец април и инициативата Месец без стрес)

Линк: http://humandesign.bg/