nenastresa.com

Сокони Ксодус Iso

Саукони Скоу ISO... ние говорим за еволюцията на това, което бихме нарекли короната на американската марка. В този случай трябва да говорим за революция, а не за еволюцията, дължащи се на многото промени, които ни дава.

До сега, звездният модел на тролейбуса е известният Сауконй Зудус. Този модел е спечелил фенове във всеки от неговите модели, Xodus 4, 5, 6... и всичко това благодарение на надеждността и дълготрайността на дълги разстояния.

За начало, за наша изненада и изненада от мнозина, виждаме, че Saucony се е отказал от номера, който е бил използван досега, и сега нарича своя звезден продукт за състезания в планините Xodus ISO, което вече означава, че има значителна промяна в сравнение с предшественика си.

Имаме нов дизайн, нови подметки, нов интерсек... Saucony въведе всички нови технологии в новия ISO на Xodus, които вече са били "тествани" в предишни модели. Резултатът вече е впечатляващ. Ако имате нужда от обувки за дълги разстояния в планините, прочетете нататък, това е, което ви трябва.

Да го направим по парче...

Горния

2000000

В тази част можем да намерим една от най-значимите новост и преди всичко този, който дава името на модела не повече и не по-малко. Това е системата ISOFIT, която подобрява кацането на крака и по този начин увеличава комфорта.

Системата ISOFIT се състои от външни носилки или странични усилватели, комбинирани с вътрешно безшевно мрежесто мрежесто покритие като обувка, която преследва "ефекта на чорапа", като по този начин позволява свободното и естествено движение на крака, докато тича, без да се притеснява за проникването на външни елементи.

Без съмнение, това е много успешна система, която работи много добре, постигане на максимален комфорт, отлична подкрепа и оптимална стабилност.

Тоалетна хартия

Тази част е една от тези, които ми харесаха най-много. Това е термо подобрител на върха, който изпълнява две основни функции, особено на планински обувки. Първо, тя предпазва от въздействието на външни елементи. На второ място, това се отразява на издръжливостта на обувката.

Спи

Мрежата винаги е важен елемент от шасито на обувките, в който случай екипът на Saucony му е дал стойността, която заслужава.

Соконий Xodus ISO има мрежа, която се състои от два слоя. Първият или вътрешния слой е по-дебел, по-плътен, изработен от тъкан, наречена RunDry, който абсорбира влагата от стъпалото. Докато външният слой е микроформиран, за да осигури добра вентилация.

Петата

Петата е друга новост, на която бих искала да обърна внимание, тъй като целта е да се повиши комфорта и безопасността с повече подкрепа на краката. Виждаме, че яката на обувката е малко тази, която прави разликата с факта, че меката и много мека тъкан е на пипане с много добра защита на Ахилесовото сухожилие.

В момента трябва да вземем предвид мненията на потребителите и много от тях са съгласни, че с достатъчно стръмни изкачвания или при някакво странично движение кракът може да се движи вътре в обувката. Решението е да се използва спомагателна дантелена система, за да се определи стъпалото и да се елиминира усещането за движение на петата.

В тази част, рамката трябва да бъде отделена за подкрепа на петата, която заобикаля петата отвън, за да се увеличи устойчивостта на потребителя. Но той не само заобикаля петата, но и достига предната част на обувката, където BELTS умират ISOFIT. Това позволява на обувката да осигури голяма странична опора на крака.

Най-важното е, че обувките и кракът влизат в един, а в този модел те имат "Сокон", без да е необходимо да се увеличи крайното тегло.

Език

Езикът е солидна част и напълно интегриран в горната част. Първите две анкерни връзки са родени в основата му, а останалите вече са в ISOFIT. Централната част е достатъчно дебела, за да се предпази от натиска на дантели, дори ако те са много стегнати.

ШАСИ И ПРЕЗАРЕЖДАНЕ 

До сега, Xodus е имал много широка основа, което ги прави "резервоар". Този път новият ISO Xodus леко намали тези цифри, оставайки на 85 мм в петата и 114 мм в предната част на стъпалото (общи показатели, като се брои и петата на подметката).

Ако нямаме милиметри, които се добавят към подметката, тогава можем да приспаднем от 4 до 5 мм, оставяйки обувки с по-тясна и по-лека основа. По този начин обувките предават усещане за гъвкавост и лекота на движение, както и отлично сцепление и стабилност.

Produse de la [tienda]